Bland bubblor och kryp

foto-2016-09-27-08-22-51Den 29-30 oktober håller jag utställningen Bland bubblor och kryp, då jag visar upp mina alster hos Arne Gräns frisör, prästgatan 50, Östersund.

Under sensommaren och hösten har jag tagit klivet från att enbart måla på trä till att också måla på duk. Det har också blivit några tuschbaggar på papper. Det ska bli roligt att få visa upp mina alster på en utställning. Även om det också är mer än lovligt nervöst.

Tanken är att jag framöver ska lägga in en webshop här på sajten för att underlätta för er som eventuellt vill köpa något alster. Som det är nu koncentrerar jag hela min produktion till utställningen. På utställningen kommer jag visa mosaikbaggar, träbaggar och foton på bubblor och annat abstrakt fotograferat.

feather1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.