En stund bland bubblorna

Det var ett tag sedan nu som jag blåste lite såpbubblor. Lusten och orken har inte riktigt funnits där. Men idag skiner solen och det är minus 10 grader ute. Jag vill inte måla någon skalbagge, men kändes absolut som helt rätt läge för att fota lite frysta bubblor.

Som vanligt hade jag ganska exakta krav på var någonstans jag ville att bubblorna skulle landa. Men det är svårt att bestämma exakt och jag har haft svårt att få till tricket att blåsa bubblor med ett sugrör.

Men skam den som ger sig. Idag lyckades jag och kunde då någorlunda bestämma bubblans position. Och ja, jag fick prova typ tjugo gånger innan bubblan höll. Jag ville testa få en bubbla på ett ax av något slag. Och det blev rätt coolt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.