Foto: Saskia Stanneveld

Jag pratar om några av mina skalbaggar målade på trä. Foto: Saskia Stanneveld

Det har varit några hektiska dagar. Jag hängde tavlor och foton under sex timmar i fredags. En mentalt utmattande uppgift! Det har varit så mycket tankar och funderingar inför utställningen. Främst hela det här med prissättning. Det är vansinnigt svårt att ens liksom försöka sig på att värdesätta det en gjort i pengar.

Jag var rejält nervös inför lördagens öppning av min utställning. Skulle det komma någon? Skulle någon gilla det jag gjort? Skulle någon vilja ta med sig något konstverk hem?

Så här på söndag kväll är det rätt många ostrukturerade tankar som far runt i huvudet. Det var kom väldigt mycket folk under lördagen och många blev fascinerade av mosaikbaggarna.c01a3343-36be-4383-a209-fff1ac15c2ddMina macrofoton framkallade på aluminium lockade också. Och såpbubblorna och tuschbaggarna. Och träbaggarna. Det har varit ett par omtumlande dagar. Under lördagen kämpade jag för att hinna prata med alla besökare. I dag söndag kom det människor i en mer jämn ström. Jag har fått blommor, choklad och beröm. Just nu är jag mest av allt helt utmattad.

Om jag kommer att ställa ut igen? Jag vet faktiskt inte. Om jag kommer måla mer? Ja! Även om jag håller på att få problem med var allt ska få plats…. Tanken är att öppna någon slags webbshop här på hemsidan. I vilken form vet jag ännu inte. Jag vill bara säga tack till alla er som tagit med er någon bagge och något foto hem. Jag hoppas ni kommer trivas tillsammans.