16 mil och misslyckat uppdrag

Kvissle4Jag har varit hemma i snart tre veckor. Sjukskriven från jobbet på grund av stress. Jag har jobbat på som en galning och inte låtit mig själv vila ordentligt. Det har slutat med alla möjliga slags typiska symptom på överbelastning.

Så jag är hemma och försöker andas lugnt. Jag har fått i uppdrag av läkaren att vistas ute mitt på dagen varje dag. Jag åker skidor och självklart tar jag en bild eller tjugo. I dag drog jag iväg till Kvissle by. Körde totalt 16 mil i absolut tystnad. Ingen musik, inget prat. Stängd radio och avslappnat sinne. Jag ville fota sångsvanar och njuta av solen.kvissle3Jag fick sol. Sångsvanarna flög förbi i fjärran. Jag såg dem på håll stående på isen. Någon vettig bild blev det inte på svanar, men väl bilder på vinter, is och snö. Räkna med ännu mer sporadiska inlägg här ett tag framöver.

kvissle7 kvissle5  kvissle2 kvissle1 kvissle kvissle8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.