Nästan FÖR kallt för såpbubblor

Det har varit konst för hela slanten det senaste året. Jag är inne i ett intensivt arbete för att hinna klart till en utställning. Men nu har den flyttats fram ett par veckor eftersom snön ligger djupt och ställer till det med parkeringsmöjligheter på galleriet i Kvitsle.

Så i dag skiner solen och det var minus 35 grader ute. Vad ska man göra mer än blåsa bubblor? Det var bara 23 grader kallt ute, så jag släpade ut bubbelverktyg, såpbubblelösning och kameran. Jag fick för mig att jag ville blåsa bubblor som skulle fastna på en knotig kvist. Det var enklare sagt än gjort eftersom jag tappat lite i bubbelblåsningsteknik på grund av bristande övning.

Till sist gick det ändå rätt bra. Men det var så kallt ute att i princip alla större bubblor sprack innan landning. Och de små de frös direkt. Jag vill helst få en bild när bubblan bara precis börjat frysa.

Oavsett vilket. Det var kallt och roligt få komma ut med kameran en stund. Den har nog känt sig väldigt åsidosatt under en längre period. Det har varit jag, staffliet och en tavelduk som gällt. För er som vill ha tips och tricks om såpbubblor på vintern. Läs här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.