På macrotur hemmavid

mossros1Ni som följt mig här på hemsidan vet att jag muttrat över min kamera ofta. Eller rättare sagt väldigt ofta. Jag har nu möjlighet att köpa en ny, men kan för mitt liv inte bestämma mig. Så nu drar jag ut på beslutet ett tag. Visst är det ironiskt? Nåväl. Jag gick ut för att rasta gammkameran och tittade på de små sakerna på gården. Såg dessa underbara mossblommor som ser ut som små rosor. Passar rätt bra på första maj eller hur?

mossrosorJag fotade mer mossa, vattendroppar, krokusar och självklart – tussilago. Tussilago är nog min favoritblomma. Så himla söt och gul. Har ni tänkt på att tussilagon är en blomma med blommor i?

tussilago2 tussilago3 snodroppar mossa2 mossa lingon krokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.