Världens finaste piga

nyckelpiga5Det går inte att säga annat än – Åh så sööööt! Så reagerar i alla fall jag när jag får se en nyckelpiga. Det har dock varit alltför sällan jag sett någon de senaste åren.

nyckelpiga2Jag tror att jag bara har fotat en enda piga de senaste tre åren. Och det är alldeles för få! Men i dag blev det ändring på det. Jag höll på att flytta några stenar och vid dem fanns det tre söta nyckelpigor, varav en hela tiden ville landa på mitt ben. Sötnos! Jag sprang in efter min kamera och efter försättslinsen Raynox, för att kunna komma så nära som möjligt. Jag tackar och bockar för att två av pigorna satt kvar snällt och väntade på mig.

nyckelpiga3 nyckelpiga4 nyckelpiga1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.