Fotokryss nr 105: Snösparv

En snösparv sittande på en sten
Snösparv

Strålande solsken och vindstilla. Snö som långsamt smälter bort och avslöjar exakt hur mycket kottar och grenar som fallit ned under vinterns stormar. I dag fick jag också äran att fånga en snösparv på bild. Det har jag inte gjort förut!

Annars kanske ni märkt att jag varit mer än lovligt frånvarande här det senaste året. Det har varit fullt upp med jobbet och livet. Jag hann med en utställning i höstas på Galleri Renee. Och lunginflammation. Just det sistnämnda hade jag gärna sluppit. Nu när våren kommer så kanske det blir lite mer tid och ljus för att fota mer. Och jag måste hinna klart med en tavla inför en samlingsutställning i maj.

Snösparven satt på en snödriva när jag upptäckte den. Yngsta barnet fick hålla koll på fågeln medan jag sprang in i huset och hämtade kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.