Inleder semester med fotorunda

Grodyngel som snart är en färdig groda

Visst känns det som att tiden går extra långsamt då det drar ihop sig till semester? Det som att dagarna släpar sig fram och hjärnan gradvis stänger av. Men igår loggade jag ut från jobbet och åker hem. Vad gör man för att fira att sex veckors ledighet är framför en? Man går en fotorunda i trädgården så klart!

Ängssmygare, hane

Jag hittade bland annat fjärilar, skalbaggar som är nya för mig och en söt gurkspindel. Men främst fastnade jag i diket där grodynglen nu fått ben och verkligen simmade runt smidigt i jakten på mat. De har fortfarande kvar sina svansar, men det borde inte dröja så länge förrän de tappar svansarna och hoppar ur diket. Mina stackars grannar i byn är nog inte förvånade av att hitta mig i en stol i diket med kameran i högsta hugg. Semester!

Dykande grodyngel. Bilden blev rätt brusig eftersom vattnet i diket inte direkt är kristallklart. Men så coolt se dem simma!

2 svar på ”Inleder semester med fotorunda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.